Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut o serie de recomandări având în vedere avertizările emise de meteorologi, care anunţă fenomene meteo extreme în Bucureşti începând de miercuri.

În acest context, ea a făcut apel la toţi deţinătorii de mijloace de publicitate (panouri, structuri volumetrice prismatice, tv-screen-uri, mesh etc) să ia toate măsurile de punere în siguranţă a acestora şi să menţină în stare de alertă echipe de intervenţie pentru soluţionarea de îndată a unor eventuale evenimente.

Totodată, Gabriela Firea a dispus structurilor de specialitate din cadrul PMB să verifice în teren starea structurilor publicitare existente şi să ia măsuri în cazul în care acestea reprezintă un risc pentru siguranţa cetăţenilor.

Primarul general a mai solicitat Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti şi ADP-urilor de sector să ia măsuri urgente de toaletare a copacilor aflaţi în declin biologic, în toate parcurile Capitalei, cât şi pe aliniamentele stradale, astfel încât, în caz de fenomene meteo extreme, să nu reprezinte un pericol pentru cetăţeni, se arată într-un comunicat transmis Agerpres.

7 COMMENTS

  1. E bine cand se ingrasa porcul in ajun iar masurile se iau cand ajunge furtuna la 20-30 km de Capitala.Pana acum am fost ocupate cu echipele de fotbal si handbal,cu vouchere,dat bani la biserici ca ne cam prisoseau si …si cam atat.

  2. mare panica! au, hau, aoleu, sa nu iasa ceva prost, se sufla si in iaurt, oprim scoli, trenuri, avioane, ca dracu ne ia la alegeri daca moare vreunul!

    in final va ploua de la 8 la 9 seara cam 2l/mp in Bucuresti si vintul va bate cu 5m/s (prognoza siteuiri serioase straine la ora 18:00)

    caterinca suprema e ca de dimineata primarele general a cerut sa fie inspectati TOTI stilpii de electricitate si toti arborii si sa fie si toaletati in vederea furtunii (stire auzita la radio pe la prinz). Sunt curios cum stam cu inspectia…. doamna Gabi, citi stilpi si citi pomi sunt in Bucuresti? Pina la Craciun ii terminat de inspectat? Ca astia pot sa cada si din cauza zapezii nu numa din cauz ade tornada

Leave a Reply