Surse politice confirma negocieri intense intre PSD si premierul desemnat Dacian Ciolos pentru sustinerea in Parlament. Conditia : Vasile Dancu sa fie vicepremier.

PSD se va alatura astfel PNL, UDMR si UNPR in sustinerea la vot a premierului si cabinetului Ciolos, dorit de presedintele Klaus Iohannis.

 

15 COMMENTS

 1. ce trista e lumea in comentarii cu ciolos , desi inca nu am vazut componenta, modul de guvernare si rezultatele.

  • 500 000 de gaini psd-iste

   Desigur ca or sa voteze. Liderul lor Cotcodac Dosar Dragnea e pe val. Ales de 500 000 de gaini are o forta uriasa! Pusa in slujba lui Klaus.
   Daca psd-isti nu-l dau jos pe Dragnea zombie si isi pun un lider adevarat mai bine dispar. Ca incurca locul degeaba. Sa ramana partidul unic SRI, pardon tehnocrat SRL sa stim o treaba.
   Adica daca acest guvern aduce raiul in Romania si nici nu stim cui sa multumim. Pai n-ar fi pacat si nedrept?

 2. Cine-s miniștrii lui Cioloș?Oricum am auzit că este posibilă înghețarea pensiilor și nemajorarea salariilor cu 10%.Ăștia vor război!

 3. PNL a declarat ca isi va asuma rezultatele acestui guvern. Vor avea o misiune extrem de dificila. Ca place sau nu, guvernul Ponta a fost unul bun, cu rezultate bune si foarte bune in plan economic, financiar si social. Va trebui sa fie un guvern cu rezultate cel putin la fel de bune. De modul cum vor rezolva problemele aplicarii codului fiscal, investitiilor, a salarizarii unitare si a pensiilor va depinde totul. Romanii mai vor si bunastare, asa cum este firesc, nu doar vesnicele lacrimi cu sustenabilitatea. Hotiille si jaful au fost sustenabile !

 4. Daaa, guvern de uniune nationala. Hai sa fim seriosi.
  Luati unul cate unul personalitatile desemnate pentru a fi ministri sunt oameni cu adevarat profesionisti, intrebarea este daca-si vor duce la indeplinire misiunea pentru tara, nu pentru cei din umbra care-i cocoata acum in functii.

 5. Tocmai am aflat componenta cabinetului Ciolos.
  Nu le pot ura decat succes iar, noua cetatenilor multa rabdare si nervi tari.
  Daca vom studia CV-urile fiecarui membru al guvernului in parte, vom vedea ca este un guvern profund politic, chair daca vezi Doamne unii au activat in exterior sau in mediu privat.
  Din capul locului trebuie sa fim intelesi, una este “privatul si alta este “statul” si am sa ma explic.
  Privatul prin excelenta este un mediu foarte elastic, deschis si mobil iar, cel de stat este unul foarte greoi, functioneaza dupa reguli foarte stricte si legi “batoase”.
  Astept cu nerabdare sa vorbim in iulie-august 2016 cand probabil vom face un “inventar” si inschimb mi-e mila de marea majoritate a cetatenilor care din nou au fost prostiti crunt, dar crunt de tot. Sa dea Domnul sa nu fi avut dreptate.

 6. Dl. Dancu vicepremier. Doar 2 intrebari.
  Dl Dancu nu cumva este un exponet al “Grupului de Cluj” (Napoca) ?
  De unde provine dl. Ciolos, unde si-a finalizat studiile domnia sa si de unde a intrat in viata “mare” si tumultoasa a politicului ?
  Nu stiu dar culmea de acolo ne vin toate relele de la Cluj-Napoca, ori sunt cu totii tradatori ori sunt prea romani (nationalisti). Cred ca nici una nici alta.
  Singurul atu al premierului, nu este aliniat politic (oficial).

  • De unde provine Ciolos?

   Afla ce grad avea tatal lui Ciolos ca ofiter de securitate si o sa ai raspunsul.
   Desigur nimic rau in asta uite eu sunt mandru de tatal meu fost ofiter al armatei romane (MApN).
   Sunt convins ca si Ciolos e mandru de tatal lui.

 7. conditia nu era pusa numai pentru dancu ci, mai ales pentru esalonul doi al guvernarii, pentru mentinerea majoritatii secretarilor de stat din ministere. in rest vai de capul condamnatului dragnea a reusit sa ingroape rapid partidul si sa-l dea guvernarea pe mana lui ciolanis doar doar scapa de pedeapsa cu executare. am spus mereu in ultimul timp ca e incredibil cum cel mai important partid din tara e condus de un condamnat fie el si cu suspendare, dar vad ca nimeni nu zice nimic.

 8. Absolut. Poate dna Rovana Plumb sa mai aiba ceva scrupule, impreuna cu alte doamne sigure pe calitatile domniilor lor profesionale sau manageriale, in rest incolonarea si aplauze la scena deschisa. Daca dl. Ciolos a fost in stare sa glumeasca pe tema “intrarii” in PSD, de ce n-ar glumi si PSD-ul pe tema intrarii in guvern?

 9. Acest guvern trebuie sa administreze tara un an in care vor aveqa loc alegeri, cel mai important lucru. fara sustinere politica ar fi egal cu zero. Acuma are sustinerea presedintelui si celor doua mari partide. In felul acesta a fost rezolvata rapid o criza guvernamentala si temporar a fost coborata tensiunea din parlament si intre presedinte -guvern-parlament.

Leave a Reply