Alessandra Stoicescu a prezentat, la 100 de minute, de la Antena 3, concluziile la care a ajuns vicepreședintele CNA Răsvan Popescu, după întâlnirea cu reprezentanții ANAF, în cazul evacuării Antena 3.

”Ne-am informat reciproc asupra legislaţiei noastre, a evoluţiei situaţiei create în legatura cu cele cinci posturi de televiziune apartinand grupului Antena, a procedurilor in curs. Important este ca in acest context fara precedent sa se evite riscul unei situatii nedorite de nimeni, aceea a unei eventuale intreruperi de emisie. Publicul trebuie sa poata sa-si urmareasca in continuare programele preferate, a anunțat Răsvan Popescu.

Marți, Intact Media Group a făcut mai multe precizări cu privire la argumentele legale pentru care televiziunile trustului au continuat să își desfășoare activitatea în clădirile intrate în proprietatea statului, după data de 08.08.2014. Printre ele se numără dreptul de preempțiune și corespondența cu autoritățile.

13 COMMENTS

 1. Acuma… de ani buni înjurați CNA-ul (un fel de-a spune) Acum ei v-au făcut o faptă bună și peste noapte sunt eroi ?
  Mai e valabilă afirmațiile că cei de la CNA sunt băsiști? Sunt extrem de confuz

   • Am pus în paranteză la înjurături,un fel de a spune,n-am zis că i-ați înjurat.oricum e de bine ! Încă cineva la care nu te așteptai spune ceva foarte logic și vă ia apărarea.Rezistați!

   • Membrii CNA mai sunt aleși pe linie politica?
    Din cate țin minte aveau rang de ministru dacă nu ma înșel.

  • Da sunt MUUUUULTI Basisti acolo E vre-un dubiu? Pai ce au facut acum ca favoare>??? Chiar ne jucam cu adevarurile si dreptatile simple?

 2. Ce turuie acel psd-ist aiurea că sînt ”dictate din altă parte”?
  Dar ei politicienii de ce fac legi şi execută?
  Nu l-am văzut pe niciunul din politicieni să fie cu pistolul la ceafă sau rănit în urma acţiunii impuse!
  Vina e a lor 200% pentru că s-au simţit deranjaţi de uriaşele furturi şi îmbogăţiri peste noapte!
  E hora minciunilor duse la extreme: ori ei ori noi, dar, tot ei în funcţie la ciolanul uns cu miere!
  Meniul clar:
  Chiar e serioasă problema: ori cu ei(dreapta) ori cu (stînga)noi şi alegătorii sunt împărţiţi în 2, dar e aceeaşi mizerie politică.

 3. Pentru ”japiţele urlătoare” la medicii curanţi care sunt obligaţi să-şi asume tratamentele importate şi recomandate de oricine din străinătate. O mostră de adevăr privind ”fabricile de medicamente pentru cobai şi după, se pune diagnosticul medical”.Asta înseamnă ”listă de medicamente impuse pentru compensare sau gratuite pentru o perioadă de timp”! Nu e nicio jicnire sau sabotarea a importatorilor, e realitatea ce se practică de ani de zile la cote industriale!
  **Un medicament comun folosit pentru a trata epilepsia a provocat defecte congenitale în jur de 450 de copii din Franța, care au fost expuse la medicație înainte de naștere, în uter, în conformitate cu o estimare de autoritățile de sănătate publică marți.** traducere google.
  http://www.thelocal.fr/20160224/france-common-drug-caused-birth-defects-in-450-babies
  Am scris: este una din mostrele descoperite şi făcut public de victime probabil! Dar metoda ”cobai biped” continuă tacit.

  • scuze: o menţionare: medicii curanţi care sunt obligaţi să-şi asume tratamentele importate de afaceriştii susţinuţi şi care nu-i trage nimeni la răspundere pentru vieţile oamenilor sau a copiilor morţi!

 4. Este bine dar nu uitati ca si CNA v-a “sanctionat” in anumite situatii abuzand…Sunteti la mijloc intre institutii care au avut o atitudine, direct sau mai discret, represiva. Cred ca si asta poate fi o miza adica prinderea postului in clestele jocului de biliard pe care-l fac institutiile cu noi, oamenii obisnuiti. Vad cat de greu va este sa tineti la respect niste politicieni care au protestat ferm, e drept, dar cand a fost vorba de modificari legislative pentru a salva Antenele au lasat-o mai moale.

 5. CNA-ul a convocat “concurenta”, adica ANAF-ul, caruia i-a explicat ca nu toata lumea a fuzionat cu SRI, sau nu inca, si ca cel putin de ochii lumii CNA-ul hotaraste daca un trust de presa dispare sau nu. ANAF-ul, intelegand ca l-a luat cizma pe dinainte, s-a dus repede la justitie, unde se va vedea in ce masura s-a facut fuziunea cu “campul tactic” dupa celeritatea cu care li se va da hotararea de evacuare a Antenelor. Din nefericire, sau din fericire pentru “cizme”(citeste ANAF) sesizarea in plen a Parlamentului European pe subiectul inchiderii, prin metode administrative, a trustului de presa Intact s-a facut dupa ce racanii varasera cererea de evacuare la tribunal, altfel Ciolos ar fi facut icter perforat numai gandindu-se ca apare la Bruxelles saptamana viitoare si-i intoarce dosul pana si femeia de serviciu de la biroul lui Juncker. Pendulez intre fericire si nefericire fiindca, indiferent ce se intampla la Bruxelles, Ciolos nu e un om iertator ( a dat-o afara pe Guseth dar a si asmutit-o pe Pruna asupra parlamentarilor care au facut-o praf) si gafa ANAF-ului nu va ramane fara urmari din partea excelentei-sale. Pacat de uniformele cele noi!

 6. O singura intrebare dar stiu ca nu voi primi raspuns.
  Spuneati ca din 2014 ati facut zeci de adrese catre autoritati sa rezolve situatia Antenelor dupa decizia judecatoreasca din 2014! Cui v ati adresat?Din cate stim din 2012 pana in noiembrie 2015 ministru de finante era Teodorovici iar Premier ” doctorul” Ponta!Nu ati pronuntat niciodata aceste nume? De ce? Doar sunteti “jurnalisti” onesti!!!!

Leave a Reply