Dorin Cocoş a scăpat de interdicţia de a părăsi ţara. Instanţa i-a aprobat cererea de a merge să se opereze în străinătate după ce fostul soţ al Elenei Udrea a susţinut că a încercat să se opereze în ţară dar că intervenţiile nu au avut rezultatele scontate. Cocoş a venit astăzi la Înalta Curte pentru a fi audiat în dosarul Microsoft, în care a recunoscut toate acuzaţiile DNA, sperând că va obţine o reducere a pedepsei cu o treime. Fostul ministru PDL al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, a fost şi el audiat.

Principalul denunţător din dosarul “Microsoft”, Dinu Pescariu, a declarat miercuri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie că i-a plătit 4 milioane de euro fostului primar din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan pentru intervenţiile pe care acesta trebuia să le facă la fostul ministru Gabriel Sandu.

“La o altă întâlnire la care a participat şi Gheorghe Ştefan, am discutat despre sumele de bani care ar fi rămas ca profit în urma afacerii. Ulterior, Dorin Cocoş mi-a indicat ce sumă urma să fie plătită şi către cine. Această sumă pe care urma să o plătim reprezenta preţul intervenţiei pe care aceştia urmau să o facă pentru ca afacerea să se încheie. Pentru Gheorghe Ştefan, suma transmisă de Dorin Cocoş era de circa 4 milioane euro. Ulterior, Claudiu Florică mi-a dat coordonatele unei firme, unde urma să fie transferată suma pentru Gheorghe Ştefan. Firma respectivă se numea DD Land, iar banii au fost plătiţi de mine printr-un off-shore”, a mai spus Dinu Pescariu.

6 COMMENTS

 1. Cred că s-au adunat iar pentru a forma echipa de ”ciorditori” actualmente cu baza în pnl. Sunt liberi toată”hoarda hoţilor”, numai bine de pus în funcţii ca tehnocrat impus din străinătate(după cum se plîng toţi parşivii din politică ce se dau victime).
  – E vreo unul în pandaimos?
  – Li s-a confiscat averea şi scoasă la licitaţie sau li s-a golit conturile măcar la unii dintre ei?
  Nu cred!
  Voiculescu e unicul care ”a furat din buzunarele poporului”!
  Nimic mai mare fals ca aceste ziceri orale!
  Dar pdl-acii care au furat real din salariile angajaţilor şi ceva din pensiile care au depăşit 740 lei, sunt traşi la răspundere?
  Nici gînd!
  Ştiaţi că toţi(cadrele didactice) cei care au fost furaţi de la salarii au deja hotărîri definitive privind recuperarea valorii euro-leu pe acea perioadă?
  Doar statul prin angajaţii ocupanţi ai funcţiilor care au tăiat salariile s-au folosit de un drept legal al angajatului şi e normal să i se returneze daunele!
  Toţi angajaţii au fost păgubiţi cu bună ştiinţă de aceşti escroci şi hoţul ăsta are acceptul de a se opera(a se citi plimba) în străinătate?
  Dar în România nu sunt destui specialişti?
  A!!! scuze: trebuiesc dovezi scrise şi plimbări pentru a fi mai uşor pus în libertate. Daaaaa! Să fieee!!!

 2. Asta e ! Mafia in actiune la cel mai inalt nivel ! Cand imi amintesc de cazul lui Nicusor Constantinescu ( cel care a fost nevoit sa-si filmeze branulele in timp ce era internat in strainatate si nici atunci nu era crezut ! ) imi dau seama ce inseamna sa fii mafiot in Romania.

 3. Omul a dat tot ce-a avut in materie de turnătorie/dosare pentru șantajarea tuturor idioților care s-au perindat pe la hotelul rău famat ținut împreuna cu fosta nevasta , si-acum poate fi lăsat sa-si rumege ultimele resturi de tain in stabilimentele orientale ținute cu mâna de fier de noua-fosta nevasta. De fapt, nici nu e rău sa-l lase sa plece; banii, câți mai sunt si nu i-a risipit Basescu pe campanii agricole si nu numai, nu se vor recupera niciodată iar SEcuritatea are ca motto: Information îs money. Începe o piesa noua, cu actori tineri, școliți in Conservatoarele Vestului, in care bătrânii cabotini de provincie balcanica (exceptandu-l pe Basescu, prea lipsit de bun simt ca sa se retragă) nu mai sunt nici măcar buni de figuranți.

 4. Nu cred ca a existat in toata istoria poporului Roman un jaf mai mare , mai evident ca jaful sistemului basist….valoarea acestui jaf ,am senzatia ca depaseste pana si pierderile din al doilea razboi mondial..
  Ironia sortii ca toate aceste jafuri au avu loc o data cu infiintarea DNA si a luptei impotriva coruptiei…..deci aceste institutii sunt determinante in proliferarea jafului…Istoria le va pedepsi dar pana atunci …cetateanul plateste…
  Cand ma gandesc cum se lauda cocos ca a primit un hotel spaga…si acum este liber ca o floare cu hotelul aferent ..parca nici in Somalia nu s-ar putea intampla asa ceva..Nu mai spun de Udrea,Videanu, Blaga, Makovei,Eba si tot neamul lor…toti liberi si cu banii la purtator…iar DNA se lupta cu Rarinca si cu batranica din Suceava …Sper ca lucrurile sa se schimber..,.si toate se vor schimba o data cu schimbarea capului..si a UE…de acolo pleaca tot jaful

Leave a Reply