Dacian Cioloş a declarat luni, la Digi 24, că după atâtea zile de negociere începe să se sudeze o echipă.
“Faţă de cum am început în prima zi, după atâtea zile de negocieri de dimineaţă până seara văd că începe să se sudeze o echipă, să înţelegem mai bine aşteptările celuilalt, limitele celuilalt”, a afirmat Cioloş.
El consideră că preşedintele Klaus Iohannis va chema partidele la consultări în cursul zilei de marţi pentru a fi confirmată coaliţia.
“Dacă mâine va fi posibil preşedintele ne va invita ca să îi confirmăm ceea ce e deja public şi anume că avem o înţelegere în această coaliţie de guvernare, programul de guvernare va fi gata astăzi, în mod normal se mai fac ultimele ajustări, ieri seara am discutat ultimele detalii la nivel politic, e finalizat deja protocolul de coaliţie. Nu l-am semnat aseară pentru că am rămas până mai târziu să ajustăm ultimele detalii la programul de guvernare. Astăzi colegii sunt în Parlament pentru depunerea jurământului, aşa că îl vom semna astăzi şi foarte probabil mâine preşedintele ne va chema la consultări să confirmăm coaliţia, să confirmăm primul ministru”, a afirmat Cioloş, potrivit news.ro

2 COMMENTS

  1. Priviti-i atent mecla si va veti da seama ce ne asteapta cu un guvern de adunaturi, inclusiv plavanul/paratrantorul de lux: “avizi, invidiosi, cruzi si cinici, falsi şi aroganţi, cu timpul se intensifică egoismul, incontrolul şi depravarea.” Dar are Romania guvern!

  2. In vremea guvernelor PSD se spunea ca Dragnea e păpușarul primului ministru insa acum guvernul PNL are mai multi păpușari, in acelasi timp unii păpușari sunt manevrati de alti papusari. S-ar putea spune ca e mult mai rău decat pe vremea PSD si cu toate acestea nu mai exista marionetele #rezist, #faracorupti, #parapenali, etc

    Asadar, se poate spune ca exista mai multe persoane fara caracter puternic si fara vointa si putere proprie. Păpușarii sunt mult mai multi acum decat inainte.

Leave a Reply