Maestrul Radu Beligan a implinit azi 97 de ani. Venerabilul artist a fost celebrat de Casa Regala a Romaniei. Cunoscutul publicist Marilena Rotaru a publicat pe pagina sa de Facebook imagini cu maestrul Beligan si principesa Margareta.

Radu Beligan

Radu Beligan in tinerete

radu-beligan-camil-petrescu-mihail-sebastian-caragiale-virginia-woolf-neil-simon-victor-ion-popa-mihail-sebastian

9 COMMENTS

 1. Sa ne traiti maestre Beligan ! Ati adus bucurie multor generatii si va rugam sa primiti recunostinta noastra si urarile de sanatate , din partea tuturor generatiilor din familia mea !

 2. La Multi Ani ! maestrului Beligan, sa-i dea Dumnezeu putere sa ne mai incante in numeroase piese de teatru.

 3. domnu Tudor va rugam sa va deziceti de senatoarea grevista pe care antena3 a creat-o! Este ceva strigator la cer nesimtirea acestei femei Cristiana Anghel!

   • este public faptul ca antena3 i-a platit drepturi de autor pentru Sceneta “Greva foamei “domnei Anghel cu interventii zilnice de cateva ori pe zi in emisiunile antenei3 apoi domnul profesor a facut-o senatoare prin partidul PC.

     • adevarul atunci este basist in acest caz domnule Tudor. In declaratia de venit sau de avere a senatoarei apar o suta saptezeci de milioane vechi incasati de la antena3 in perioada cand viitoarea senatoare manipula lumea prin spitale, iar senator a ajuns pe listele Partidului Conservator. Pe cine prostim domnule Tudor? B1tv nu o promova asta-i clar …

Leave a Reply