De parcă problemele cu seria Galaxy Note7 nu erau de ajuns, Samsung ar putea avea neplăceri şi cu seria de telefoane Galaxy S7, un precedent fiind deja stabilit de cazul unui utilizator care a suferit arsuri grave după ce telefonul Galaxy S7 edge i-a luat foc în buzunar.

http://www.go4it.ro/telefoane-mobile/un-telefon-galaxy-s7-edge-a-luat-foc-in-timp-ce-era-transportat-in-buzunar-15692589/

În timp ce toate exemplarele Galaxy Note7 care au luat foc până acum se aflau la încărcat, reducând şansele ca dispozitivul să fie folosit sau transportat buzunar chiar în timp ce acumulatorul acestuia izbucneşte în flăcări, utilizatorul unui telefon Galaxy S7 edge nu a fost atât de norocos.

Potrivit investigaţiilor de la faţa locului, victima pe nume Daniel Ramirez lucra în construcţii pe un şantier din statul american Ohio atunci când smartphone-ul Samsung pe care îl purta în buzunarul din faţă al pantalonilor a început să vibreze şi să emită sunete ca de şuierat, însoţite de emanaţii puternice de fum. Alarmat de cele observate, Ramirez a încercat să îndepărteze fără succes dispozitivul din buzunar, suferind arsuri la mâna dreaptă. Exemplarul Galaxy S7 edge a explodat în buzunar câteva secunde mai târziu, topind pantalonii acestuia şi cauzând arsuri grave în zona abdomenului, pe picioare şi spate.

Accidentul produs în data de 30 mai 2016, înainte ca seria Galaxy Note7 să fie anunţată, a trecut însă aproape neobservat, fiind etichetat ca un incident izolat. Victima, Daniel Ramirez, care a primit deja mai multe grefe de piele şi va avea nevoie de tratament medical îndelungat şi recuperare fizică, a decis să cheme Samsung în tribunal pentru solicitarea unor despăgubiri suplimentare, scrie go4it.ro.

8 COMMENTS

  1. domnule Tudor am derulat pe site-ul antenei3 sa citesc despre vizita lui Hollande in Romania. Nici o stire data de antena3! O vizita foarte importanta pentru economia romaneasca, dar na…ce sa faci daca Hollande nu se plimba cu ponta nu trebuie ca cititorii dumneavoastra sa fie informati. Probabil ar trezi simpatia catre Ciolos si Johannis si nu este voie.. 😉

  2. Ce facem prajim oua cu ele,asta fara sa fii incinerat?!Cand mai vand astia mobile sa bage si un echipament ignifug ca sa ai siguranta!Serios acum in goana lor dupa profituri si sa fie cei mai cei uita esentialul calitatea sau sunt asamblate pe vase pe genunchi,asa ca schimbi mobilele precum sosetele,ca deh au facut reclama au jde superdotari si trebuie sa-l ai,imi da impresia de superficialitate si nestatornicie pe langa periculozitate!!Am unul de ani buni si nu mi se incinge in buzunare,e mic practic si util,imi este suficient,nu-l schimb pentru nicio fitza cu ecran panoramic!

  3. pai cam asta o sa ne fie sfarsitul, la un moment dat. Rasa umana o sa faca aparate atat de complexe in functionare si atat de sensibile in exploatare incat omul, ca animal, n-o sa poata tine pasul. oricum, de cand (cam de doua secole) suntem tinuti practic artificial in viata datorita vaccinurilor, antibioticelor, caldurii, apei curente, igienei mai bune, cam tehnologia e singura care ne mai reduce ca numar (razboaie cu arme din ce in ce mai performante, accidente de tren/masini.avioane/etc…)

Leave a Reply